Ogräsbrännare Green Power

Produktkod: 4184

Ogräsbrännare Green Power erbjuder ett unikt sätt att bekämpa ogräs på uppfarter, vägar och uteplatser utan att behöva använda kemikalier

Huvudfördelar:

  • Avlägsnar ogräs utan kemikalier
  • Förstör ogräs på några sekunder med en värmechock
  • Exakt ogräsbekämpning tack vare sin skyddande sköld
  • 4184
  • 4184

Den nya Ogräsbrännare Green Power erbjuder ett helt nytt sätt att avlägsna ogräs enkelt och utan användning av glyfosat eller andra ogräsmedelkemikalier. Den är en perfekt alternativ lösning för bekämpning av ogräs på uppfarter, vägar och uteplatser och eftersom den är kemikaliefri, finns det ingen anledning att hålla barn och husdjur borta efter behandling. Ogräsbrännaren är eldriven och kommer med en tre meter lång kabel. Den utsätter ogräset för en termisk chock på 600 °C vilket gör att växtens celler bryts ner och växten förstörs på några sekunder. Brännaren kräver inget inköp, eller förvaring eller blandning av förbrukningsvaror såsom kemikalier eller gasbehållare. Den är kostnadseffektiv och enkel att använda – bara att slå på och använda.

Den idealiska lösningen för bekämpning av ogräs

4184 GreenPower-WeedAlive

Tack vare sin skyddande sköld möjliggör den exakt och målinriktad behandling samtidigt som den ser till att omgivande växter inte skadas – den perfekta selektiva ogräsbrännaren.

Enheten värms upp på några sekunder och kyls ner lika snabbt, vilket gör den tyst, säker och enkel att använda. Den upprättstående konstruktionen gör att man kan behandla ogräs utan att man behöver böja sig ner. Kommer med en enkel tryckknapp för uppstart och ett ergonomiskt handtag för att göra användningen bekväm.

Ogräsbrännare Green Power har en integrerad krokupphängning för enkel förvaring och levereras med två års garanti.

De senaste produkterna du har tittat på

... Well this is where they would be, but it looks like you have not viewed any products yet.