Vattna land och rabatter

Vattna land och rabatter

Det kan vara jobbigt att vattna alla sina land och rabatter, men med några enkla tips och några fantastiska Hozelockprodukter går det snabbt och lätt.

Se till att inte bara blöta ned den översta jorden när du vattnar, för då kan inte plantan etablera sig ordentligt i jorden. Man ska alltid vattna växter länge och ordentligt så att vattnet går ner i jorden och plantans rötter kan växa sig långa och starka. Det betyder också att du inte behöver vattna lika ofta.

Att lägga torv eller annat organiskt material på jorden ger inte bara växterna extra näring utan minskar även avdunstning från ytan, så att de får behålla mer vatten.

Easy Drip-systemet

Om du vill vattna perfekt och utan bekymmer kan du snabbt och lätt installera vårt Easy Drip-system för att vattna krukor och hängväxter. Använd Easy Drip-systemet tillsammans med en smart kontroll så får du automatisk bevattning av din trädgård dagligen vid den tid som passar bäst för dina växter.

Med Cloud Controller kan du till och med sköta vattningen från mobilen (iOS och Android), så att du kan anpassa bevattningstiderna efter vädret.

Easy Drip-kontroller

Easy Drip-slang

Easy Drip-komponenter

Easy Drip-satser

Vattna för hand

Genom att helt enkelt fästa en av våra sprinklerpistoler i trädgårdsslangen kan du vattna alla dina växter snabbt och enkelt.

Multi Spray-sortimentet har många smarta funktioner som låsbara avtryckare som gör det behagligare att vattna länge, samt en mängd strilmönster som passar olika typer av växter, från späda groddplantor till stora, välmående buskage.

Sprinklerpistol Multi Spray

Multi Spray Plus

Multi Spray Pro

Andra sätt att vattna

Med vår spridarslang eller porösa filterslang kan du vattna stora områden med händerna fria. Fäst dem bara vid en vattenkran för att ge dina växter en rejäl vattning. Använd dem tillsammans med en av våra kontroller så behöver du inte ens tänka på att stänga av kranen.

Spridarslang

Filterslang

Kontroller