Vattna rabatter och växter

Vattna rabatter och växter

Att vattna rabatter och växter kan vara arbetsamt men med ett par enkla tips och några jättebra produkter från Hozelock går det snabbt och lätt.

När du vattnar dina växter är det viktigt att se till att du inte bara fuktar ytan eftersom det inte ger växten tillräckligt för att växa.  Det bästa rådet för att vattna växterna ordentligt är att låta vattnet sjunka mer under ytan vilket ger längre och tjockare rötter.  Det gör också att du inte behöver vattna lika ofta.

Genom att tillföra en organisk massa på jorden ger du dina grödor och växter ytterligare näring och det hjälper även till att minska avdunstningen från ytan. Utöver det kan man använda Water Storing Gel för att behålla vattnet för de djupgående rötterna vilket betyder mindre tid och pengar för att vattna dina kära växter.


Easy Drip System

För bra och enkel bevattning kan man ställa in vårt nya Easy Drip System så att det vattnar dina krukor och korgar snabbt och enkelt.  Om du kopplar ihop Easy Drip System med en av våra Intelligent Controllers kan du vattna din trädgård automatiskt varje dag när det passar dina växter.

Vår Cloud Controller gör så att du till och med kan vattna din trädgård från mobilen (IOS och Android) och du kan uppdatera ditt bevattningsschema allt eftersom vädret ändras.


Manuell bevattning

Genom att enkelt fästa en av våra Multi Spray-pistoler till din trädgårdsslang kan du vattna alla dina växter snabbt och enkelt.

Multi Spray-sortimentet har smarta funktioner som låsningsbara avtryckare för ökad bekvämlighet när man vattnar under en längre tid och ett antal olika sprutmönster som passar för bevattning av alla slags växter – från känsliga skott till större buskar.


Andra sätt att vattna

Sprinklerslang eller filterslang är bra sätt att vattna större områden utan att använda händerna genom att koppla slangen till en vattenslang för att ge växterna tillräckligt med vatten. Kombinera dem med en av våra kontroller och du behöver aldrig oroa dig för att glömma bort att stänga av kranen.

Kommentarer inaktiverade.