Hozelock-systemet

Hozelock-systemet

Att bygga ihop ditt bevattningssystem

Hozelock-systemet har designats av trädgårdsarbetare för trädgårdsarbetare ända sedan vi uppfann världens första koppling för plastslangar.  Systemet gör det möjligt att ta vatten från vilken kran som helst, inomhus eller utomhus, till din trädgård.


Kran- och slangkopplingar

Slangkopplingar är en väldigt viktig del i systemet eftersom de utgör den första punkten i systemet.  Det finns kopplingar för alla former och storlekar inklusive gängade utomhuskranar och inomhusblandare.

Slangkopplingar är en viktig del av systemet och de fästs på slangen för att du enkelt och snabbt ska kunna koppla på dina tillbehör. Det finns två olika typer av sådana kopplingar: kopplingar för slangände vilka fungerar bäst vid kranänden av systemet och Aquastop-kopplingen som fungerar bäst ihop med tillbehören. Aquastop-kopplingen förhindrar att vattnet kommer ut ur slangen när det inte finns något tillbehör påkopplat. Det gör att vattnet inte läcker ut när man byter tillbehör och håller dig torr.


Trädgårdsslang

Nästa del i systemet är själva slangen. På Hozelock har vi tagit fram flera olika lösningar för dina behov.

En lös slang kan vara en enkel lösning för att vattna i hela trädgården och den finns i flera olika längder: 15 m, 30 m and 50 m.


Slangvindor

Slangvindor har alla de fantastiska funktioner som du hittar hos våra trädgårdsslangar, men ger också praktiska förvaringslösningar som gör att slangen förvaras snyggt och prydligt när du är klar. Slangvindorna kan vara fristående eller väggmonterade, med hjul för enkel manövrering runt trädgården och Auto Reel som automatiskt kan dra in sig själv i en sluten och väggmonterad enhet för maximal effektivitet. De finns i flera olika storlekar för att passa din trädgård.


Kopplingar för slangändar

Du behöver sätta fast ett tillbehör på din slangände som passar dina bevattningsbehov. Det kan vara Multi Spray-sprinklerpistoler, spridare, munstycken och sprinklerstavar som ger ökad räckvidd.

Kommentarer inaktiverade.