Våra produkter

 

Spray Gun / Showing 1 - 12 of 290 results
Sprinkler Spray Pattern
Sprinkler Base
Sprinkler Shape
Sprinkler Maximum Coverage
 • Med Hozelock Cyprio kommer kvaliteten i första rummet och förtroende för våra produkter har påvisats gång på gång. Hozelock Cyprio ger allt du behöver för att skapa och dekorera den damm du vill ha, inklusive tätning, fontänpumpar, filtreringssystem och tillbehör. Genom vårt åtagande gentemot våra kunder och våra högkvalitativa produkter har Hozelock Cyprio blivit globala experter på dammutrustning.

 • I Hozelocks sortiment för automatisk bevattning finns produkter som levererar ett effektivt sätt att vattna din trädgård automatiskt vilket sparar tid, vatten och ansträngning.

  Reglera din trädgårdsbevattning från var som helst i världen med nya Cloud Controller eller låt de nya sensor-kontrollerna ta hand om all programmering.

  Kombinera kontrollerna med det nya sortimentet av Easy Drip-komponenter för att skapa ett system som enkelt kan

 • Sprutor kan användas för en mängd olika syften i trädgården, bland annat för att döda ogräs, skydda växter och ge näring åt växter. Hozelock Sprayer-sortimentet passar bra för alla syften och har några funktioner som gör dem till de bästa som finns. Sprutor finns i flera olika storlekar för att se till att du kan behandla din trädgård utan att behöva fylla på hela tiden. Hozelocks ”Last Drop”-teknologi ser till att inget går till spillo och att varenda droppe gödningsmedel eller kemikalie används innan påfyllning.

 • Med över ett halvt sekels trädgårdsexpertis känner Hozelock väl till tillfredsställelsen man får genom trädgårdsarbete.

  Hozelocks bevattningssortiment har tagits fram av trädgårdsarbetare för trädgårdsarbetare. Vi kombinerar kunskap med en passion för trädgårdsarbete, med en stolthet för yrkeskunnandet i att utveckla trädgårdslösningar som får trädgårdar att blomstra och bli levande.

 • Hozelocks monteringssatser och kopplingar ger snabba och enkla kopplingar mellan kranen, trädgårdsslangen och tillbehören. Våra slangkopplingar är designade för att passa flera olika kranar, från gängade utomhuskranar till inomhusblandare. Slangkopplingarna gör så att du kan koppla din slang till kranen med ett klick medan våra pistol- och sprinklerkopplingar gör så att du kan växla mellan tillbehören utan att stänga av vattnet, tack vare det inbyggda vattenstoppet.

 • Hozelocks Wonderweeder är en revolutionerande effektiv och påfyllningsbar alternativ lösning för att behandla och bekämpa ogräs på uppfarter, gångar och uteplatser. Den är perfekt för punktbehandling och har många fördelar jämfört med traditionella sprutor. Den är även lätt och enkel att använda. Även om Green Power egentligen inte är någon spruta gör den samma sak genom att döda ogräs. I stället för att använda vätska använder den sig av en värmechock som dödar ogräs på 3 sekunder. Den passar perfekt för riktad bekämpning i blomsterland eller på uppfarter.

 • Sedan lanseringen av vår första stickade slang 1957 har Hozelock haft en ledande roll i Europa för trädgårdsslangar som är flexibla, starka och enkla att använda. Våra slangar är i dag robusta för vardaglig användning, flexibla för enkel bevattning och veckfria för att se till att vattnet rinner hela tiden. Vår Ultimate Hose kommer med 30 års garanti för att du ska känna dig lugn.