FLOWMAX TVÅVÄGSKRANKOPPLING

Produktkod: 2250

Med trevägskrankopplingen kan du koppla två bevattningsenheter eller slangar direkt till utomhuskranen och samtidigt ha permanent åtkomst till ett tredje utlopp som roterar för att du ska kunna fylla på vatten i hinkar och vattenkannor

Fördelar:

 • Kan kopplas på de flesta utomhuskranar och levereras med en adapter, antingen 21 mm (1/2” BSP), 26,5 mm (¾” BSP) eller 33,3 mm (1” BSP)
 • Passar perfekt för att användas med automatiska bevattningssystem och kan skruvas på direkt under kranen

 

 • 2252
 • 2252

Flowmaxlogo

 

Med trevägskrankopplingen kan du koppla två bevattningsenheter till utomhuskranen och samtidigt ha permanent åtkomst till ett tredje utlopp för att kunna tappa upp vatten utan att behöva avlägsna de andra kopplingarna först.

flowmax2

 

Smidig för att koppla in två bevattningsenheter

Roterande utlopp: Det flyttbara utloppet är perfekt för att tappa upp vatten i en hink eller vattenkanna. Det sparar dig tid och ansträngning att du kan rikta flödet och slipper hålla upp hinken under kranen.

Dubbla utlopp: Ökar antalet kopplingar du kan ansluta till kranen med två separat, justerbara utlopp. Tack vare de avtagbara, gängade krankopplingarna kan du skruva på andra enheter som automatiska bevattningskontroller direkt på enheten.

Ergonomiska ventiler: De ergonomiska ventilerna med kvartsvarvsfunktion är enkla att hantera och gör så att du kan justera flödet för specifika kopplingar.

flowmax-connector_5

 

2250-WayTap

Enkel att installera: Trevägskrankopplingen är enkel att installera och levereras med en adapter som passar din utomhuskran, antingen 21 mm (1/3” BSP), 26,5 mm (¾” BSP) eller 33,3 mm (1” BSP).

Perfekt för automatiska bevattningssystem:  Om du har ett automatiskt bevattningssystem som är permanent inkopplat till kranen kan kontrollen skruvas på direkt under kranen för att lämna en koppling fri för trädgårdsslangen.

 • Material

  Plast

 • Outlet

  Flera

 • Tap Type

  Utomhus

De senaste produkterna du har tittat på

... Well this is where they would be, but it looks like you have not viewed any products yet.