Flowmax Auto Reel slangvinda med 28m slang: 25-2597

Produktkod: 25-2597

Slangen som vindar upp sig själv och ger 35 % mer flöde.

Fördelar:

 • Har en 30 m stark, tålig och veckfri Flowmax premiumslang som ger 35 % mer flöde.
 • Den kraftiga fjädern vindar upp slangen automatiskt utan några veck.
 • Väggfästet ger vindan 180 graders svängradie så att du når alla ytor.
 • Alla nödvändiga kopplingar för att koppla slangen till kranen medföljer.
 • 2597
 • 2597

Enkel att använda – Med Auto Reel slangvinda drar du ut slangen enkelt och smidigt och stannar där du vill för att vattna. Vindans spärrmekanism låser sig automatiskt så att du inte behöver hålla tag hårt i slangen. Om du behöver mer slang drar du lätt i slangen för att låsa upp spärren så att du kan gå vidare med den och vattna andra delar av trädgården.

Vindar upp sig själv – När det är dags att vinda upp slangen igen låser du upp spärren med ett litet ryck och därefter tar Auto Reels patenterade automatiska uppvindningssystem över. Bromsmekanismen garanterar en kontrollerad uppvindning medan skiktningsmekanismen vindar upp slangen smidigt och prydligt utan veck eller knutar.

Ren, snygg och skyddad – Auto Reel slangvinda förvarar och skyddar slangen i ett hölje av UV-beständig polypropen vilket förlänger slangens livslängd.

Vridbar i 180 grader – Tack vare robusta väggfästen kan Auto Reel slangvinda svängas runt i 180 grader så att du når alla ytor i trädgården. Skruvar och väggpluggar som passar för tegel, betong och sten medföljer.

Löstagbar och säker – Det är enkelt att ta loss Auto Reel slangvinda från väggfästena för att vinterförvara den på annan plats. Väggfästena har även ett inbyggt lås som förhindrar stöld.

Inbyggt barnlås – Det bekväma låset förhindrar att barn drar ut slangen och leker med den och att den istället bara dras ut när den ska användas till att vattna.

Premiumslang – En veckfri premiumslang i kraftig trelagerskonstruktion som ger 35 % mer flöde för att du mer effektivt ska kunna vattna trädgården.

Hozelock – Auto Reel-annons 2012 från Hozelock.

Alla kopplingar medföljer – Auto Reel slangvinda är komplett med alla nödvändiga delar som behövs för att börja vattna direkt: krankopplingar, slangtillbehör, matarslang och ett justerbart sprutmunstycke.

5 års garanti – Alla Auto Reel slangvindor har 5 års garanti (när du registrerar den online) så att du kan vara förvissad om att du kan vattna trädgården med din Auto Reel under många år.

 • Egenskap

  Automatisk, Väggmonterad

 • Slang

  Inklusive 28m 13,7mm slang + 2m matarslang

 • Inklusive

  Munstycke x 1, Snabbkoppling x 1, Stoppkoppling x 1, Krankoppling 1/2″ & 3/4″ x 1

De senaste produkterna du har tittat på

... Well this is where they would be, but it looks like you have not viewed any products yet.