Våra produkter

 

  • Med Hozelock Cyprio kommer kvaliteten i första rummet och förtroende för våra produkter har påvisats gång på gång. Hozelock Cyprio ger allt du behöver för att skapa och dekorera den damm du vill ha, inklusive tätning, fontänpumpar, filtreringssystem och tillbehör. Genom vårt åtagande gentemot våra kunder och våra högkvalitativa produkter har Hozelock Cyprio blivit globala experter på dammutrustning.

  • Sprutor kan användas för en mängd olika syften i trädgården, bland annat för att döda ogräs, skydda växter och ge näring åt växter. Hozelock Sprayer-sortimentet passar bra för alla syften och har några funktioner som gör dem till de bästa som finns. Sprutor finns i flera olika storlekar för att se till att du kan behandla din trädgård utan att behöva fylla på hela tiden. Hozelocks ”Last Drop”-teknologi ser till att inget går till spillo och att varenda droppe gödningsmedel eller kemikalie används innan påfyllning.

  • Med över ett halvt sekels trädgårdsexpertis känner Hozelock väl till tillfredsställelsen man får genom trädgårdsarbete.

    Hozelocks bevattningssortiment har tagits fram av trädgårdsarbetare för trädgårdsarbetare. Vi kombinerar kunskap med en passion för trädgårdsarbete, med en stolthet för yrkeskunnandet i att utveckla trädgårdslösningar som får trädgårdar att blomstra och bli levande.

  • Hozelocks Wonderweeder är en revolutionerande effektiv och påfyllningsbar alternativ lösning för att behandla och bekämpa ogräs på uppfarter, gångar och uteplatser. Den är perfekt för punktbehandling och har många fördelar jämfört med traditionella sprutor. Den är även lätt och enkel att använda. Även om Green Power egentligen inte är någon spruta gör den samma sak genom att döda ogräs. I stället för att använda vätska använder den sig av en värmechock som dödar ogräs på 3 sekunder. Den passar perfekt för riktad bekämpning i blomsterland eller på uppfarter.